Jag föddes 1979 i Vänersborg och växte upp med min mamma och mina två systrar i Trollhättan. Från att jag var sex år har min stora passion varit dans och konståkning. Konståkning tävlade jag i fram till jag var 16 år, de sista åren på elitnivå.

1995 började jag på Dans & Teater programmet i Uddevalla och la all min tid på dansträning och föreställningar. Efter att jag tagit min examen åkte jag till London och studerade på "Pineapple Performing Arts" i balett, jazz, show, street och funk under ett halvt år. "Pineapple" är en av mina favorit skolor och jag återkommer dit för att få inspiration och träning så ofta jag kan.

1999 blev jag antagen till yrkeslinjen för dansare på Balettakademien i Göteborg och tog min examen efter tre år. Jag arbetade därefter som dansare på kryssningsfartyg, på galor, i reklamfilmer och långfilmer, musikvideos, musikaler och dansföreställningar. Under hela tiden har jag även arbetat vid sidan av som danslärare och undervisat på Balettakademien i Göteborg, på Kulturama, på Kulturskolan och Marikas Dans & Modestudio samt på Annikas Dansskola.

De senaste åren har jag börjat att arbeta mer och mer som koreograf och har koreograferat invigningar, dansföreställningar, krogshower och teater samt musikaluppsättningar. Jag går just nu på Danshögskolans pedagogutbildning och arbetar samtidigt som koreograf samt bedriver min kursverksamhet.

Nyheter klasser bakgrund home media Kontakt schema bilder